mecanova 7

Ajankohtaista

 • Haemme talouspäällikköä

  14.06.2018

  AQ Mecanova Oy etsii nyt

  TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

   

  Etsimme johtotiimiimme taloustaitajaa, joka hallitsee sisäisen ja ulkoisen laskennan: tilinpäätökset, kirjanpidon ja budjetoinnin. 

  Arvostamme kokemusta talouden johtamisesta, teollisuudesta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta ja raportoinnista. Tarjoamme avaintehtävän kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoiminnassa johtoryhmän jäsenenä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Koponen + 358 400 180 667

  Kiinnostuneita pyydämme lähettämään hakemuksensa ja CV:nsä palkkatoiveineen 6.9.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen  jukka.koponen@aqg.se tai postitse osoitteeseen AQ Mecanova Oy, Pajatie 13, 85500 Nivala.

   

  Lue koko artikkeli »

 • Haemme tuotannonsuunnittelijaa

  28.05.2018

  Haemme tuotannonsuunnittelijaa

   

  Toimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoiseen henkilökuntaamme tuotannonsuunnittelijaa. Tehtävässä laadit tuotannon ja myynnin kanssa yhteistyössä tuotantosuunnitelman oston hankintasuunnitelman huomioiden. Ymmärrät laadun ja kustannusten merkityksen toiminnassamme.  Luonteeltasi olet tarkka ja organisointikykyinen sekä kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja järjestelmällisesti ratkaisemaan ongelmia paineenkin alla. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tuotannonsuunnittelun tehtävistä, tuotannonohjausjärjestelmien tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvaa teknistä- tai kaupallista AMK-tasoista koulutusta.

  Lisätietoja antaa Pekka Honkala +358 40 7492 791 tai Irina Säily +358 44 3443983. Kiinnostuneita pyydämme lähettämään hakemuksensa ja CV: nsä  palkkatoiveineen 22.6.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen irina.saily@aqg.se 

  Lue koko artikkeli »

 • AQ Group AB osti Mecanovan

  03.04.2018

  Ruotsalainen AQ Group AB on ostanut tänään allekirjoitetulla kauppasopimuksella Mecanova Oy:n koko osakekannan. Kauppaan kuuluu Nivalassa toimivan emoyhtiön lisäksi myös Viron Pärnussa sijaitseva tytäryhtiö Mecanova Oü. Kauppasumma on 1,1 miljoonaa euroa.

  Mecanova on vaativien ohutlevymekaniikka- ja kuparikomponenttien sopimusvalmistaja, joka asiakaskunta muodostuu eri teollisuusalojen tunnetuista laitevalmistajista. Konsernin liikevaihtotaso on 17 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 160 työntekijää.

  ”Yrityskauppa laajentaa AQ:n asiakaskuntaa, monipuolistaa yhtiömme ohutlevytuotteiden ja kuparikomponenttien tarjontaa sekä tuottaa synergiaetuja Pärnussa sijaitsevan tehtaamme kanssa. Mecanovalla on pitkä historia ja se sopii hyvin AQ-konserniin. Kauppa tuo yhtiöllemme myös jalansijan Suomen markkinoille, sanoo AQ Group AB:n toimitusjohtaja Claes Mellgren.

  ”Mecanovassa näemme, että tehty yrityskauppa parantaa mahdollisuuksiamme jatkaa yksiköidemme kehittämistä ja mennä entistä vahvempana eteenpäin. Olemme nyt osa taloudellisesti vahvaa kansainvälistä ryhmää, joka laajentaa tarjontaamme asiakkaille ja lisää kilpailukykyämme.”, toteaa Mecanova-konsernin toimitusjohtaja Jukka Koponen.

  Lisätietoja

  Claes Mellgren, toimitusjohtaja p. +46 70 592 83 38
  Jukka Koponen, toimitusjohtaja p. +358 400 180667

  AQ Group AB on vaativien teollisuusasiakkaiden johtava komponetti- ja järjestelmätoimittaja. Se muodostuu tuotannollisista yrityksistä, joista kukin kehittää omaa erityisosaamistaan ja tuottaa yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja. Yhtiö on listattu Tukholman Nasdaq-pörssin päälistalle. Konsernin päätoimipaikka on Ruotsin Västeråsissa. Vuoden 2017 lopussa sen palveluksessa oli noin 5 100 työntekijää Ruotsissa, Bulgariassa, Kiinassa, Virossa, Unkarissa, Intiassa, Italiassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Serbiassa ja Thaimaassa.

  Lue koko artikkeli »

 • Haemme kesätyöntekijöitä Nivalaan

  Mecanova - 08.01.2018

  Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon Nivalaan

  Etsimme kesätyöntekijöitä 2–4 kk pituisiin työsuhteisiin ohutlevymekaniikan valmistuksen työvaiheisiin. Aikaisempi kokemus ei ole pakollista, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että omaat hyvän asenteen työntekoon ja olet halukas kehittymään. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Halutessasi voit ansaita enemmän tekemällä 3-vuorotyötä.

  Tarjoamme hyvän työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Vapaa-ajalla käytettävissäsi on yrityksen oma kuntosali, mahdollisuus käyttää työnantajan tukemia harrastusseteleitä sekä laajat työterveyspalvelut.

  Lähetä hakemuksesi kesätyöpaikkoihin viimeistään 28.2.2018.

  Lue koko artikkeli »

 • Haemme tuotantotyöntekijöitä Nivalaan

  Mecanova - 08.01.2018

  Etsimme työntekijöitä ohutlevymekaniikan valmistuksen eri työvaiheisiin. Aikaisempi kokemus alalta lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Pääasia, että omaat reippaan ja positiivisen asenteen työntekoon.

  Työ on pääsääntöisesti 2- tai 3-vuorotyötä ja työsuhteiden kesto toistaiseksi voimassa oleva. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

  Tarjoamme hyvän työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Vapaa-ajalla käytettävissäsi on yrityksen oma kuntosali, mahdollisuus käyttää työnantajan tukemia harrastusseteleitä sekä laajat työterveyspalvelut.

  Lue koko artikkeli »

 • Mecanova esittäytyy - katso uusi esitteemme

  19.05.2017

   

   

  Lue koko artikkeli »

 • Kesätyöpaikat täytetty - kiitos hakijoille

  02.05.2017

  Kesätyöntekijät kesälomakaudelle 2017 on nyt valittu ja valituille on ilmoitettu tästä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille hakemuksensa lähettäneille.

  Lue koko artikkeli »

 • Haemme kesätyöntekijöitä Nivalaan

  Mecanova - 14.02.2017

  Haemme kesätyöntekijöitä Nivalaan mekaniikan valmistuksen työvaiheisiin

  Etsimme 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä 2–4 kk pituisiin työsuhteisiin ohutlevymekaniikan valmistuksen työvaiheisiin. Toivomme aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantotöistä sekä motivoitunutta asennetta ja kykyä suoriutua töistä. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

  Lue koko artikkeli »

 • Alihankintamessut 2016 – Mecanovan osastolla vilkasta

  29.09.2016

  Tänään Tampereella päättyneet Alihankinta 2016 -messut sujuivat Mecanovan osalta vilkkaasti. Messujen ennätyksellisen kävijämäärän ja osastolla käytyjen keskustelujen perusteella toimiala on jälleen mukavassa nosteessa. Mecanovan kahden tehtaan konsepti sai osakseen runsasta kiinnostusta.

  Mecanovan messutiimi kiittää kaikkia osastollamme vierailleilta!

  Lue koko artikkeli »

 • Markus Manninen Mecanovan Pärnun tehtaan tuotantopäälliköksi

  Mecanova - 29.09.2016

  Mecanova Oü on nimittänyt 27.9.2016 alkaen Markus Mannisen Pärnun tehtaan tuotantopäälliköksi. Manninen on toiminut konsernin palveluksessa vuodesta 2005. Hän on erikoistunut tuotannon kehittämiseen ja toiminut kehitystehtävissä ja key-account managerina konsernin tehtailla Nivalassa, Unkarissa sekä viimeksi Pärnussa.

  Lue koko artikkeli »