Nivalan tehdas

AQ Mecanovan Nivalan tehdas on toiminut jo yli 25 vuotta kansainvälisten teknologiayritysten kumppanina. Tuona aikana sen ympärille on muodostunut vahva toimintakonsepti, tiivis yhteistyöverkosto sekä laaja joukko ohutlevymekaniikan erikoisosaajia.

Nivalan tehtaan pinta-ala on 14 000 neliömetriä ja sitä ympäröivä teollisuuskylä tarjoaa lisäkapasiteettia sekä erikoisosaamista. Tehtaan noin 150 työntekijää muodostavat ketterän osaajajoukon, jonka kokemusta tuotteen valmistettavuudesta asiakas voi tehokkaasti hyödyntää. Tehtaan päätuotteita ovat sähkö-, elektroniikka- ja tietoliikenneteollisuudessa käytettävät tuotteet ja osakokonaisuudet.

AQ Mecanova factory layout, Nivala

Osaamista ja tekniikkaa

Prosessi kattaa tuotteen valmistuksen vaiheet ohutlevykomponenttien valmistuksesta kokoonpanoon saakka. Tehtaan automaatioaste on korkea ja prosessin vaiheet ovat hioutuneet saumattomasti yhteen. Tämä takaa asiakkaalle korkean laadun ja nopean läpimenoajan myös uusille tuotevariaatioille ja lyhyille sarjoille.

Tiivis yhteys tutkimukseen

Nivalan tehtaalla on pitkäaikaiset ja tiiviin yhteydet korkean teknologian tutkimuslaitoksiin ja tehtaalla toimii myös prototyyppejä valmistava yksikkö.